>
hobbyiaan004007.gif
hobbyiaan004006.gif
hobbyiaan004005.jpg
hobbyiaan004004.jpg
Home
Handwerkclub
Garens
Patronen
hobbyiaan002003.jpg
Er wordt regelmatig gevraagd naar patronen. Het is echter een uitdaging om aan al deze vragen te voldoen. Iedereen heeft een ander idee bij een leuke trui, sjaal, popjes of andere creatieve projecten. Wat voor de een een uitdaging is, is voor de ander te eenvoudig of juist te ingewikkeld.

Op dit moment heb ik geen uitgebreide keuze aan boekjes en tijdschriften in de winkel. Ik adviseer je om in de lokale tijdschriften- en boekhandel te gaan kijken en natuurlijk vind je heel veel patronen op het internet.

Op de sites van Drops Design, Etsy, Ravelry en Pinterest vind je een keur aan inspiratie en patronen. Neem wat je hebt gevonden mee naar de winkel dan kan ik je verder helpen met het vinden van het juiste garen om aan de slag te gaan.
 
Ik heb wel een handige leidraad gemaakt voor het berekenen van je stekenverhouding. Klik hier als je daar mee aan de slag wilt gaan.
hobbyiaan002002.jpg
hobbyiaan001005.jpg
hobbyiaan003001.jpg
Gratis PDF
Haak van je restjes katoen en gebruik lurexgaren voor een extra vrolijke uitstraling. Klik op de foto om het patroon te downloaden.
hobbyiaan004002.jpg
Sleutelhangerpopje
Dit patroontje is heel leuk om te gebruiken als je net kan haken. Gebruik de kleine bolletjes Catona of je restjes katoen om voor iedereen een eigen sleutelhanger te haken. Klik op het plaatje om het patroon te downloaden.
Vlaggetjelijn
hobbyiaan004001.jpg